Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

2012 - η φύση ενεργοποιεί τη συνειδησιακή αλλαγή!



(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)


Project Camelot-ερώτηση:



Πως βλέπεις τα γεγονότα των επόμενων χρόνων και μέχρι το 2012? Έχουμε πολλούς πληροφοριοδότες, φουτουριστές και ανθρώπους που μαθαίνουν και μας ανακοινώνουν οράματα για το μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν πιθανόν τα ακόλουθα:
  • A. Μετάπτωση των μαγνητικών πόλων
  • B. Φυσική μετατόπιση των πόλων
  • C. Μία εκτόξευση μάζας από την κορώνα
  • D. Όλες τις παραπάνω περιπτώσεις εντατικοποιημένες από το πλησίασμα του Νibiru.
Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα πάνω σε αυτά τα σενάρια? Έχεις συγκεκριμένους λόγους να υποθέτεις πως κάτι από αυτά θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί?

James:
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής: το σύμπαν, μέσα στο οποίο βρισκόμαστε, με όλη τη φυσική μεγαλοσύνη του και έτσι όπως είναι, είναι μέρος της φυλακής, την οποία περιέγραψα στην προηγούμενη απάντηση. Μου είναι σαφές πως η έκφραση «φυλακή» είναι εντελώς αρνητικά φορτισμένη, όμως για τα έπιπλα που υπάρχουν σε μια φυλακή θα έλεγες πως είναι κακά ή αρνητικά? Όχι βέβαια. Είναι απλά έπιπλα, που τυχαία βρίσκονται μέσα σε μία φυλακή. Αυτό συμβαίνει και με τους πλανήτες και τα άστρα του σύμπαντος ως σύνολο.

Έτσι όλα τα φαινόμενα που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας, είτε είναι η μετάπτωση των πόλων, είτε ένας σεισμός 9 Ρίχτερ, συμβαίνουν εντός του συστήματος ανθρώπινης νόησης. Ένα φαινόμενο είναι πάντοτε μια περιγραφή. Ο κάθε ένας θέλει ένα όραμα και προσπαθεί να δει την άλλη πλευρά, δίχως να αναγνωρίζει, πως αυτά τα στοιχεία, εικόνες και ήχοι, είναι ακόμη τμήματα του συστήματος ανθρώπινης νόησης και απλά μια πιο λεπτή περιγραφή των τειχών της φυλακής που βρίσκονται στις εξωτερικές περιμέτρους του λαβυρίνθου.

Νομίζω πως και από την προηγούμενη απάντηση μου μπορείτε να συμπεράνετε πως πιστεύω, ότι η Γη /Φύση είναι οι κύριοι καταλύτες τους οποίους διευθύνει η Πρωταρχική Πηγή, ώστε να υποστηρίξει την ανθρωπότητα, στο να δει τον εαυτό της ως κυρίαρχη ολότητα. Έτσι θα γίνεται αισθητό σαν να συμπιέζεται η Γη και ολόκληρο το σύμπαν ολοένα και περισσότερο γύρω από το άτομο, σαν να ασκεί ολοένα και περισσότερη πίεση πάνω στο άτομο, σαν να γίνεται η λαβή γύρω από την οντότητα σου ολοένα και πιο σφιχτή. Αυτή η πίεση είναι ακριβώς το εργαλείο που χρησιμοποιεί η Πρωταρχική Πηγή, για να υποστηρίξει την ενεργοποίηση σου.
Όσον αφορά το θέμα Nibiru, αυτός δεν αποτελεί μέρος των γεγονότων. Κατά κάποιο τρόπο, αφαιρέθηκε από την εξίσωση, εξαιτίας μιας σειράς από μεταξύ τους διαπλεκόμενους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου