Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η μυστική δομή του συστήματος καταπίεσης της "κυρίαρχης ολότητας"



Tο σύστημα της ανθρώπινης νόησης (Human Mind System - HMS)

To σύστημα της ανθρώπινης νόησης χωρίζεται σε τρεις κύριους μηχανισμούς: το ασυνείδητο, ή αλλιώς το γενετικό νου (πνεύμα), το υποσυνείδητο και το συνειδητό. Αυτά τα τρία μέρη μαζί δημιουργούν αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ονομάζουν συνείδηση.

Το HMS λειτουργεί σας ένα αδιάφανο παραμορφωτικό πέπλο, το οποίο έχει παρεμβληθεί μεταξύ της ανθρωπότητας και του αληθινού της Εαυτού και διαστρεβλώνει τη μορφή έκφρασης του ανθρώπου εντός των ορίων αυτού που ονομάζουμε πραγματικότητα.

Το ασυνείδητο, το γενετικό μυαλό, είναι η ρίζα του συνόλου της ανθρωπότητας -κάθε φυλής και κάθε ατόμου. Οι βασικές πλοκές σκέψης μας -και αυτό είναι πολύ βασικό- πηγάζουν κυρίως από αυτό το ασυνείδητο μέρος της συνείδησης μας, που είναι το γενετικό μυαλό.

Μπορεί ο κάθε ένας να πιστεύει για τον εαυτό του πως είναι ένα άτομο, ένα μοναδικό αυτόνομο ον, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι -δεν είναι τουλάχιστον στα πλαίσια του συστήματος της ανθρώπινης νόησης (HMS).

Φαντάσου τον εαυτό σου σαν στιγμιότυπο της οικογένειας της ανθρωπότητας,που με τη σειρά του βρίσκεται σε μία απεικόνιση των γονιών και της οικογένειας σου, το οποίο ανήκει σε μια ατομική μορφή: εσένα.

Το "εσύ" είναι η ατομική μορφή εμφάνισης του συστήματος του ανθρώπινου νου, αλλά βρίσκεται πλήρως ριζωμένο στο έδαφος που σχηματίζει η ανθρωπότητα και η οικογένεια σου. Όλο αυτό περνά στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, πολύ πριν αυτό γεννηθεί. Για το λόγο αυτό κινείται η ανθρωπότητα ακόμη και σήμερα, μετά από χιλιάδες γενιές, στα πλαίσια αυτών των ίδιων, παλαιών μοντέλων απληστίας, χωριστικότητας και αυτοκαταστροφής.

Η εικόνα στον καθρέφτη μπορεί με κάθε νέα γενιά να φορά καλύτερη ενδυμασία και να δίνει μία πιο μορφωμένη εντύπωση, αλλά κάτω από την επιφάνεια κρύβονται τα ίδια συναισθήματα, οι ίδιες σκέψεις και τα ίδια μοντέλα συμπεριφοράς. Η κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη, η οποία καθοδηγείται από τα συστήματα ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, "αρπάζει" το άτομο στα χρόνια ανάπτυξης του (σε ηλικία μεταξύ 3ων και 14ων ετών), καθώς ενεργοποιεί τα προγράμματα και τα υποσυστήματα εξασφαλίζοντας έτσι, πως το άτομο θα προσαρμοστεί στο matrix του χρόνου και του χώρου. Ακόμη και οι μη συμβατικοί τύποι (nonkonformists), οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως "περιθωριακούς"/"out", κινούνται εντός των ορίων του συστήματος HMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου