Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ήδη εδώ


  • Ζουν ανάμεσα μας και μας χειραγωγούν
  • Συστηματική απευαισθητοποίηση και αποπροσανατολισμός για να μπορέσει να διατηρήσει η "ελίτ" τις εξουσίες της...
  • Ευθύνη όλων μας η συνειδητοποίηση και η επιλογή


(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση 14η:

Έχουμε αποδείξεις πως οι Ανουννάκι βρίσκονται ανάμεσα μας, πως συνεργάζονται με τις σημερινές κυβερνήσεις και πως εκπροσωπούνται και στη βάση μας στον Άρη. Συμφωνείς με αυτά. Είναι πράγματι ο Nibiru ένας πλανητοειδής της αρνητικής πλευράς των Ανουννάκι και έρχεται πράγματι κατά πάνω μας?
James:
Ναι , οι Ανουννάκι βρίσκονται πράγματι ανάμεσα μας, όμως δεν αποτελούν αυτοί την άμεση απειλή. Όπως ήδη είπα, η πραγματική απειλή αφορά το γεγονός πως οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να αποσυνδέσουν τον κόσμο τους από το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης και να ανακατευθήνουν τις συνδέσεις τους με την Κυρίαρχη ολότητα.

Όλα τα επίπεδα της Ελίτ προσπαθούν να κατευθύνουν την προσοχή του ανθρώπου σε απόψεις που συμβάλουν στη διατήρηση του κόσμου τους.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει ήδη εγκατασταθεί και οι Ανουννάκι και οι οργανώσεις τους κινούν τα νήματα. Και ο κόσμος πράγματι βλέπει μια νέα τάξη, όποιο όνομα και να της δώσει κανείς. Κάποιοι μέσα στην Ελίτ προσπαθούν ήδη να υπολογίσουν πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεται η μεγάλη μάζα την αλλαγή αυτή και πως συμπεριφέρεται με αυτή.

Για να διατηρηθεί η επανάσταση των μαζών σε ελέγξιμα όρια, η ανθρωπότητα απο-ευαισθητοποιείται σχετικά με βασικά θέματα, μέσω της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, των Μέσων ενημέρωσης, τις κυβερνήσεις και τα συστήματα εκπαίδευσης και αντ’ αυτού χειραγωγείται η προσοχή της σε τετριμμένα και ασήμαντα πράγματα.

Μπορεί να θελήσεις να φέρεις ως επιχείρημα πως αυτό είναι παρανοϊκό ή να ισχυρισθείς, πως οι άνθρωποι είναι πράγματι αφελείς και εύκολα χειραγωγήσιμοι. Ανεξάρτητα από το ποια οπτική αντιπροσωπεύεις – μόλις πάρεις τη μία ή την άλλη θέση ενεργοποιείς το σύστημα πολικότητας σου, συγχαρητήρια. Το ερώτημα είναι εάν βρίσκεσαι σε αρμονία με το Σύστημα Ανθρώπινης νόησης ή με την κυρίαρχη ολότητα. Εάν συμβαίνει η δεύτερη περίπτωση, τότε αφέσου δίχως αντίσταση να σε καθοδηγήσει αυτή και απελευθέρωσε την προσοχή σου από κάθε στοιχείο που σχηματίζει το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης, ή το αντικατοπτρίζει.

Project Camelot - Ερώτηση 15η:
Τι γνωρίζεις σχετικά με βάσεις στη Σελήνη και τον Άρη και άλλες φυλές –συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων- που διατηρούν βάσεις εκεί?

James:
Λυπάμαι πάρα πολύ αν ακούγομαι σαν χαλασμένος δίσκος και επαναλαμβάνομαι συνεχώς. Ναι, την ερώτηση σου εάν υπάρχουν βάσεις στο φεγγάρι –και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος- μπορώ να την απαντήσω μεν με ένα «ΝΑΙ», όμως πολλές από τις βάσεις αυτές δεν είναι εκδηλωμένες στη δική μας ανθρώπινη διάσταση. 

Με άλλα λόγια, ένας άνθρωπος θα μπορούσε να στέκεται ακριβώς μπροστά σε μια τέτοια βάση και να μην την αντιλαμβάνεται με κανένα τρόπο. Αυτό το φαινόμενο μοιάζει τόσο πολύ με τα Orbs, που τόσοι πολλοί άνθρωποι φωτογραφίζουν, αλλά δεν μπορούν να δουν με τα ανθρώπινα μάτια τους. Παρόμοια συμβαίνει και με τα UFO, τα οποία εμφανίζονται μεν στις κάμερες, αλλά δεν τα βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Τα περισσότερα εξωγήινα οχήματα –εάν είναι εμφανή- γίνονται ορατά συνήθως στη Γη μόνο για πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα, επειδή το βαρυτικό πεδίο της Γης τα έλκει στη διάσταση μας και τότε γίνονται ορατά για τις αισθήσεις μας. Στο φεγγάρι δεν υπάρχει η επίδραση κανενός τέτοιου βαρυτικού πεδίου. Οι βάσεις δημιουργήθηκαν από άλλες φυλές, κυρίως τους Ανουννάκι, για να λειτουργήσουν σαν εγκαταστάσεις παρακολούθησης και αποθήκευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου