Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η ελίτ φοβάται την αλλαγή!



(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση: Μέσω διαφόρων πληροφοριοδοτών έφτασαν στα αυτιά μας διάφορες αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει μία σκοτεινή ατζέντα των Illuminati, που προβλέπει τα ακόλουθα:
  • Την καταστροφή, το τέλος του δολαρίου και καταστάσεις στις ΗΠΑ, όμοιες με αυτές που κυριαρχούσαν τη δεκαετία του 1930.
  • Την ευρεία εγκατάσταση πολεμικού δικαίου και το μαζικό εγκλεισμό ανθρώπων σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων.
  • Την παγκόσμια εξάπλωση ιών, ώστε να εξολοθρευτούν τα 2/3 της ανθρωπότητας
  • Mikrochips για τον κάθε ένα και μία εντεινόμενη ηλεκτρονική παρακολούθηση, μέσω της οποίας θα περικοπεί ακόμη περισσότερο η ελευθερία μας.
Μπορεί κάποιες από τις αναφορές να είναι αντιφατικές μεταξύ τους, όμως παρ’ όλ’αυτά μπορεί κανείς να υποθέσει πως κάποια από τα σημεία που αναφέρονται έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα ήθελες να πεις κάτι πάνω σε αυτά τα σενάρια? Έχεις λόγο να πιστεύεις, πως κάποια από αυτά θα μπορούσαν να συμβούν πραγματικά?
James:
Τα παγκόσμια συστήματα του πλανήτη μας, μπορούν να περιγραφούν ως όργανα μίας οντότητας, που αποτελείται από καρδιά, εγκέφαλο, συκώτι κτλ. Αυτά τα παγκόσμια συστήματα είναι το τραπεζικό σύστημα, οι κυβερνήσεις, ο στρατός, οι θρησκείες, το εκπαιδευτικό σύστημα, η παραγωγή τροφίμων, η παροχή ενέργειας, οι μεταφορές και το εμπόριο. Κάθε ένα από αυτά είναι ένα όργανο στο σώμα της πραγματικότητας του συστήματος νόησης της ανθρωπότητας ολόκληρης ή εν συντομία του συλλογικού συστήματος (KS).

Κάθε ένα από αυτά τα εννιά παγκόσμια συστήματα είναι ένα όργανο του οποίου η επιβίωση εξαρτάται από τα «ερυθρά αιμοσφαίρια», τα οποία μοιράζουν τις θρεπτικές ουσίες σε ολόκληρο το σώμα. Αυτά τα «ερυθρά αιμοσφαίρια» είναι οι άνθρωποι και το χρήμα είναι η αναπνοή, που δίνει οξυγόνο στο συλλογικό σύστημα (KS).

Αυτό είναι το σώμα της συλλογικής ύπαρξης εντός του συστήματος ανθρώπινης νόησης (ΗMS) και οι άνθρωποι το διατηρούν στη ζωή με το πρόγραμμα επιβίωσης τους και την ανταλλαγή χρημάτων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν ένα σύστημα, το οποίο φαινομενικά μοιάζει αδύνατο να μπορεί να ελεγχθεί. Όμως όποιος κρατά τα ηνία στα χέρια του, ελέγχοντας το σημαντικότερο όργανο –τον εγκέφαλο-, ελέγχει και ολόκληρο το σύστημα.

Ο «εγκέφαλος» του συλλογικού συστήματος (KS) είναι το σύστημα οικονομίας. Βασίζεται στο παράδειγμα (paradigma= κοσμοθεωρία, πρότυπο) η ζωή είναι χρήμα και το χρήμα είναι ζωή. Αυτό το παράδειγμα είναι το σημείο εκκίνησης ανθρώπινης ύπαρξης. Από αυτό το σύμπλεγμα σκέψης αναπτύχθηκε ο άνθρωπος και οι παμπάλαιες αναμνήσεις του εκφράζονται μέσα από το μοντέρνο τραπεζικό σύστημα.

Υπάρχει μία αλληλεπίδραση ανάμεσα στο συλλογικό σύστημα (KS) και το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS) και μέσω αυτής της αλληλεπίδρασης αναπτύσσονται τα τοιχώματα της φυλακής –HMS, που περιέγραψα νωρίτερα. Το σώμα του συλλογικού συστήματος (KS) γίνεται ολοένα και πιο αδύναμο, όσο περισσότερο πλησιάζει η Εποχή της διαφάνειας και της επέκτασης. Εδώ, αυτή τη στιγμή –στο δικό μας χρόνο- συγκρούονται μεταξύ τους οι δυνάμεις του συλλογικού συστήματος (KS) και της νέας εποχής. Για να μπορέσει να εκδηλωθεί η κυρίαρχη ολότητα στον υλικό κόσμο, θα πρέπει το συλλογικό σύστημα (KS) να αλλάξει και να προσαρμοστεί, διότι αυτά τα δύο στοιχεία είναι σαν το νερό και το λάδι και δεν μπορούν να ανακατευτούν μεταξύ τους.

Έτσι αυτοί που κρατούν τα ηνία του συλλογικού συστήματος, φοβούνται πάρα πολύ πως κάτι θα πάει στραβά. Κάτι συμβαίνει στον κόσμο, το οποίο προμηνύει μεγάλη αλλαγή –και η αλλαγή δεν είναι κάτι που τους αρέσει.
Μπροστά στην αλλαγή, που γι’ αυτούς σημαίνει μείωση της εξουσίας-δύναμης, θα εφαρμόσουν στην πράξη τα πιο τρελά σχέδια, για να διατηρήσουν τον πληθυσμό διασκορπισμένο, αποπροσανατολισμένο, ανήσυχο, νευρικό, ανασφαλή, δίχως γνώση, επιφορτισμένο με νέες τεχνικές (τεχνολογίες), φοβισμένο, πανικοβλημένο και λιπόθυμο –(αναίσθητο, δίχως ικανότητα αντίδρασης). 




Όλα τα σημεία που ανέφερες, όπως και ακόμη περισσότερα, βρίσκονται σε διάφορα στάδια του σχεδιασμού.Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα έχουν επιτυχία με την διεξαγωγή αυτών, αλλά σχεδιάζονται πάρ΄αυτά. Και από το γεγονός και μόνο πως αναφέρονται τέτοια σχέδια, μπορεί κανείς να δει σε ποια σκοτεινή κατάσταση βρίσκονται στοιχεία της ανθρώπινης οικογένειας.
Το συλλογικό σύστημα (KS) θα πέσει. Πρέπει να πέσει. Τα όργανα θα αποτύχουν στην υπηρεσία τους και το σώμα θα πεθάνει. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο και θα είναι μια διαδικασία που διαρκεί πολλά χρόνια δίνοντας μας –ευτυχώς- μια περίοδο μετάβασης, ώστε οι άνθρωποι να συνηθίσουν στο νέο σώμα, το οποίο σχηματίζεται αυτή τη στιγμή, για να υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τη συνείδηση της κυρίαρχης ολότητας, καθώς θα γίνεται γνωστή -η προέλευση μας-, ως το εμείς σε αυτό τον κόσμο.


Στο βαθμό που ο κάθε ένας μας απο-προγραμματίζεται και απενεργοποιεί το σύστημα Ανθρώπινης Νόησης HMS, δημιουργείται –ως επακόλουθο- μία πρόσβαση στην κυρίαρχη ολότητα. Σε αυτή την πρόσβαση βρίσκεται η καλύτερη δυνατότητα που έχουμε, για να αντισταθούμε στα σκοτεινά σχέδια που υπάρχουν στη Γη και να γίνει πιο εύκολη η μετάβαση ανάμεσα στο σημερινό συλλογικό σύστημα που καταρρέει και το νέο, που θα το αντικαταστήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου