Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Απόδραση από την φυλακή της ανθρωπότητας στο κατώφλι της Νέας Εποχής



Δικτυακός Κόμβος Στρές Θανάτου-Τροφοδοσίας (DSIND)

Όπως διακρίνεται ήδη από την ονομασία, το DSIND, δηλαδή το Δίκτυο Στρες Θανάτου-Τροφοδοσίας, είναι υπεύθυνο για την κάθοδο εκδήλωσης με τη μορφή ανθρώπου και ταυτόχρονα η θηλιά, η οποία μας δένει με τον υλικό κόσμο.

Η ενότητα DSIND βρίσκεται στο ηλιακό πλέγμα [3ο τσάκρα] του ανθρώπινου εργαλείου. Στο σημείο αυτό τα πράγματα γίνονται κάπως περίπλοκα: το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS)είναι το κεντρικό σύστημα και συνδέεται σε κάποια σημεία με άλλα συστήματα. Ένα από αυτά είναι το DSIND. Μπορεί μεν να βρίσκεται εγκατεστημένο στο ηλιακό πλέγμα, αλλά είναι ένα πολύπλοκο δίκτυο, το οποίο εξαπλώνεται από το ηλιακό πλέγμα μέχρι την καρδιά, τον αυχένα και το κεφάλι. Είναι μία αιθερική δομή, η οποία συσσωρεύει, δέχεται και εξαπλώνει το φόβο, τη νευρικότητα, το άγχος και την ανησυχία.

Στο σύστημα αυτό κυριαρχεί το πρόγραμμα φόβου για το μέλλον, αλλά ο Ανού είχε φροντίσει ώστε να είναι συνδεμένο και με τον αρχέγονο φόβο του θανάτου και της ανυπαρξίας. Το DSIND είναι υπεύθυνο για πολλά από τα ελαττώματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και προωθεί τους ανθρώπους στην αναζήτηση ενός θρησκευτικού ή πνευματικού δρόμου.

Σύστημα πολικότητας -Polaritätssystem (PS)

Αυτό είναι ένα υποσύστημα του DSIND, το οποίο δημιουργεί πολικότητα εντός του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης και φροντίζει έτσι, ώστε να υπάρχουν εντάσεις. Από αυτές τις εντάσεις προκαλείται διχοτόμηση και δυσαρμονία.
Όσο υπάρχεις μέσα στο Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (και το κάνει πράγματι), ζεις σε μία πολικότητα (δίπολα). Τόσο απλό είναι: Η πολικότητα ενεργοποιεί και τροφοδοτεί το Σύστημα Αναθρώπινης Νόησης. Εντός της πολικότητας το ανθρώπινο εργαλείο είναι κυριολεκτικά
καταδιεσπασμένο και αυτό ακριβώς είναι που είχαν ως στόχο τους οι δημιουργοί του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης με αυτό το υποσύστημα.

Γενετικό Σύστημα Χειραγώγησης -(GMS)

Το γενετικό σύστημα χειραγώγησης είναι το κοινό έργο διαφόρων υπερ-διαστατικών ειδών, τα οποία αναζητούσαν ένα εργαλείο το οποίο να ενδείκνυται για τον υλικό κόσμο. Ο Ανού ήθελε μόνο εργαλεία, τα οποία θα καταλήστευαν τον υλικό κόσμο -ήθελα συγκεκριμένα ανθρώπινα εργαλεία, τα οποία θα κινούνταν από απεριόριστες οντότητες, που θα γινόταν πρόθυμοι σκλάβοι του. Ναι, οι απεριόριστες οντότητες επιτρέπουν τον εγκλωβισμό τους εντός ορίων, εάν υπόκεινται στο Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS).

H απόφαση για το σύστημα γενετικής χειραγώγησης πάρθηκε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του ανθρώπινου εργαλείου. Το σύστημα αυτό θα φρόντιζε ώστε να μεταλλάσσει τον άνθρωπο κατά την πορεία της εξέλιξης του, ώστε να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να επιτύχει την αυτογνωσία ή να αποκτήσει τη συνείδηση της κυρίαρχης ολότητας.

Satori, νιρβάνα, κοσμική συνείδηση, φώτιση και έκσταση, περιγράφουν όλα ανώτερες καταστάσεις εντός του γενετικού συστήματος χειραγώγησης, το οποίο με τη σειρά του εντάσσεται εντός του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης. Όμως για να εμποδιστεί απόλυτα η συνειδητοποίηση του ανθρώπου, αυτές οι ανώτερες καταστάσεις ενεργοποιούν το σύστημα γενετικής χειραγώγησης.

Έτσι ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να πλησιάσει την αληθινή κατάσταση της κυρίαρχης ολότητας ούτε και μετά το θάνατο -μέχρι πρόσφατα.

Πλοηγός Ολότητας (Wholeness Navigator -WN)

Ο πλοηγός ολότητας είναι εκείνο ακριβός το στοιχείο του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης (HMS), το οποίο οδηγεί το άτομο στην πραγματική αναζήτηση του θεού, δηλαδή την αληθινή ολότητα, ενότητα και ισότητα.

Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν σε αυτό το ταξίδι επειδή νιώθουν υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των γονέων ή των συντρόφων τουε ή επειδή τους παρακινεί κάποιο αίσθημα ενοχής. Η αληθινή αναζήτηση, όπως την προδιαγράφει ο πλοηγός ολότητας, είναι μία τομή πιο πρόσφατης ημερομηνίας, η οποία ενεργοποιήθηκε μέσα από το ανοιχτό σύστημα γενετικής χειραγώγησης.

Μπορεί ο πλοηγός ολότητας να είναι προϊόν του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης, όμως παρ' όλ' αυτά κρατά ανοιχτεί μία έοδο διαφυγής.

Μεταθανάτιο Σύστημα -(PDS)

Το μεταθανάτιο σύστημα φροντίζει ώστε το άτομο μετά το θάνατο του να τύχει υποδοχής από οντότητες που θα το καθοδηγήσουν και θα το βοηθήσουν να ελέγχει κριτικά τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια της ζωής, να εντοπίσει τις αδυναμίες και μετά να επιστρέψει ώστε να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης ζωής -με άλλα λόγια: το PDS σημαίνει κάρμα και επανενσάρκωση.

Μέσω του συστήματος αυτού η κυρίαρχη ολότητα [η αληθινή μας φύση] παραμένει παγιδευμένη στα δίχτυα της ψευδαίσθησης, μολονότι η ψευδαίσθηση σε αυτή την περίπτωση αφορά μια ανώτερη πραγματικότητα, εάν τη συγκρίνει κανείς με αυτή της φυσικής ύπαρξης στο γήινο επίπεδο.

Μέσω του μεταθανάτιου συστήματος η κυρίαρχη ολότητα επιστρέφει ξανά και ξανά στις υλικές διαστάσεις.

Αρχικά είχε προβλεφθεί αυτή η διαδικασία, ώστε να προετοιμαστεί ο κόσμος για τον Ανού, ώστε να μπορέσει να γεννηθεί στο γήινο επίπεδο και να μπορέσει να κυριαρχήσει στη Γη ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης.
Αυτό το πιθανό σενάριο έχει εν τω μεταξύ απορριφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου