Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Remote viewing - channeling και Προφητείες

2012 - Μάγια-Grand Portal -
Επιστροφή του ανθρώπου στην αληθινή του φύση!

μέρος 13ο
(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση 11η:
Που βρίσκεται η διαφορά ανάμεσα στις πληροφορίες που «αποκτώνται» μέσω channeling ή μέσω remote viewing? Ποια σημασία έχουν οι προφητείες για τη μελλοντική μας ανάπτυξη? Και ποιο ρόλο παίζουν οι προβλέψεις των Μάγια, των Χόπι και άλλων πρωτόγονων λαών (π.χ. των Aborigines)? Πόσο επιτυχείς ή σχετικές είναι με το μέλλον μας?
 
James:
Το channeling είναι μία υποκατηγορία της σύνθεσης θεός-πνεύμα-ψυχή (GSSC) και έτσι ανήκει στο σύστημα ανθρώπινης Νόησης. Το channeling πηγαίνει πίσω στην προσπάθεια του Ανού, να ενσωματώσει το άτομο του ως αυτοματισμό εντός της ανθρώπινης σφαίρας, διότι έβλεπε ήδη, πως κάποια στιγμή θα αποκοβόταν η σύνδεση ανάμεσα στις διαστάσεις και το υλικό περιβάλλον του ανθρώπου. Το GCCS ήταν στην ουσία το αυτοματοποιημένο σύστημα, μέσω του οποίου ήθελε να ενσαρκωθεί ο Ανού στον κόσμο του ανθρώπου.

Αυτό που σήμερα ονομάζουμε channeling, θεωρούνταν παλαιότερα κατάληψη, κατά την οποία υπερδιαστατικά όντα συνδεόταν για ένα διάστημα με το ανθρώπινο εργαλείο και του υπέβαλαν ένα προϋπάρχον κείμενο. Συνήθως τέτοιοι «καταληψίες» είναι μακρυά χέρια του συστήματος GSSC, το οποίο μέσω διαφόρων πνευματικών –και σπανιότερα θρησκευτικών- συστημάτων έφερνε στους ανθρώπους ελπίδα, αγάπη, αλήθεια, σοφία και κοσμολογικές διδασκαλίες

Στη νεότερη εποχή το channeling έγινε ακόμη πιο αυτοματοποιημένο. Χρησιμοποιούνται προκαταβολικά προγραμματισμένα σενάρια, συγκεκριμένες χροιές φωνής, χειρονομίες και προφορές, που είναι εμφυτευμένα στο σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS)και που –μπορεί να το πάρει κανείς κατά λέξη- προορίζονται για μελλοντική δημοσίευση και διάδοση ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται σε αντήχηση* με το σύστημα θεός-ψυχή-πνεύμα (GSSC) και αναζητούν φώτιση εντός του. [*έχουν αντίστοιχη δόνηση/μήκος κύματος]

Μέσω της περίπλοκης δομής τους τα μηνύματα- που ερχόταν από channeling, έδιναν την εντύπωση κοσμογονικού θαύματος, γέμιζαν με δέος το κοινό τους και παρέσυραν αυθόρμητα σε πίστη. Έργα όπως το βιβλίο Ουράντια (Urantia), “Συνομιλίες με τι θεό”, τα βιβλία του «Σεθ», ο μύθος της Αγκάρθα, τα βιβλία της Alice Bailey και αμέτρητα άλλα, υπήρξαν όλα τους κείμενα προορισμένα για την ανθρωπότητα, τα οποία συντάχθηκαν και προετοιμάστηκαν από διαστατικές οντότητες κάτω από την καθοδήγηση του συστήματος GSSC, με στόχο να εξασφαλιστεί, πως οι άνθρωποι θα τροφοδοτούνται συνεχώς με χωριστικότητα και εξαπάτηση –ακόμη και αν τα μηνύματα ερχόταν με τη μορφή πνευματικών και κοσμολογικών αληθειών. 

Εάν εξετάσει κανείς τα μηνύματα του channeling με προσοχή, αποδεικνύεται, πως πουθενά δεν αναφέρεται η κυρίαρχη ολότητα –η σιωπή, που είναι η αληθινή σου οντότητα. Τα μηνύματα μιλούν για παράδεισο, θεό και αγγέλους, για εξωγήινη νοημοσύνη, για την υπηρεσία στη θέληση μιας αναληφθείσας οντότητας, την ανάληψη της ψυχής, ηθική, πρακτικές συμβουλές, την στροφή προς το θεό, τη μετά θάνατον ζωή και την πολύπλοκη σχέση μαθητή-δασκάλου, πάνω στην οποία είναι βασισμένη η τάξη του σύμπαντος. Όλα αυτά στοχεύουν στην προώθηση της χωριστικότητας. Προσπαθούν να πείσουν τον αναζητητή, πως βρίσκει την αλήθεια στο υλικό επίπεδο και πως δεν χρειάζεται να αφήσει τη φυλακή, για να την κατακτήσει –και η νόηση οφείλει να υπηρετήσει στα παραπάνω ως αποκλειστικό εργαλείο.

Στο remote viewing αντίθετα εκμαιεύεται το ασυνείδητο, δηλαδή το ενιαίο πεδίο του συστήματος ανθρώπινης νόησης (HMS). Εντός αυτού του πεδίου συνείδησης έχει ο remote viewer πρόσβαση στο αστρικό αποτύπωμα της Γης ή οποιουδήποτε άλλου πλανήτη ή συστήματος εντός του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης – και το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης περιλαμβάνει ολόκληρο το γνωστό υλικό σύμπαν. Το αστρικό αποτύπωμα είναι σαν μια αντανάκλαση σε σπειρωτό καθρέπτη: Η ακριβής δομή και οι λεπτομέρειες παραμένουν αόρατες, όμως γίνεται ευδιάκριτη η γενική εικόνα. Το αποτύπωμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο χρόνο –έτσι μπορεί να συμβεί να βλέπει ένας remote viewer 1000 χρόνια στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Ακόμη και υποδεέστερες/χαμηλότερες άυλες διαστάσεις πεδίων μπορούν να επηρεάσουν το remote viewing. Έτσι μερικές φορές ένας remote viewer μπορεί να βλέπει εικόνες που δεν καθρεφτίζουν τον υλικό τρισδιάστατο κόσμο, αλλά κάποιο αστρικό η πνευματικό κόσμο.

Όσων αφορά τις προφητείες, ειδικά οι Μάγια που είχαν προοδεύσει ιδιαίτερα , επειδή είχαν ορισμένους ιερείς που προέρχονταν από διασταύρωση ανθρώπινων γονιδίων με γονίδια των Ανουννάκι, πράγμα που τους επέτρεπε να κατανοούν τα μαθηματικά που διέπουν υψηλότερα επίπεδα του συστήματος ανθρώπινης νόησης (HMS). Το HMS είναι στη βάση του μία συναρμολογημένη εξίσωση.

Μου είναι σαφές πως μπορεί να ακούγεται απίστευτο και ειλικρινά δεν είναι βασικό εάν το πιστεύεται ή όχι. Θα πω μόνο το εξής: για να λειτουργήσει η προφητεία θα πρέπει να προϋπάρχει συγκεκριμένος καθορισμός. Εάν υπάρχει προκαθορισμός, τότε τα μαθηματικά θα μπορούσαν να αποτελούν μία καλή υποδομή, ή μήπως όχι?

Στις προφητείες εμφανίζονται κυρίως δύο θέματα.
  • Το ένα αφορά τη Μεγάλη Πύλη (Grand Portal, όπως ονομάζεται στον μύθο των WingMakers) και
  • το άλλο αφορά το τέλος του χρόνου.
Το δεύτερο θέμα ως προφητεία καταλογίζεται στους Μάγια, όμως εδώ παίζει σημαντικό ρόλο και η επιρροή των Ανουννάκι, επειδή οι Μάγια και οι Ανουννάκι είχαν αναμειχθεί μεταξύ τους, που είναι όμως μια άλλη ιστορία. 
Στην πραγματικότητα η προφητεία για το τέλος του χρόνου προέρχεται από την εποχή της Ατλαντίδας. Ανάμεσα στους ηγέτες της Ατλαντίδας υπήρχε ένας άντρας με μεγάλες προφητικές ικανότητες –ήταν τόσο μεγάλες που ακόμη και ο Ανού πρόσεξε τον άντρα αυτό. Θα τον ονομάσω εδώ Cogniti. Αυτός ήταν που έλαβε την προφητεία του τέλους του χρόνου και που την εξέφρασε με λέξεις. Η προφητεία έφτασε στα αυτιά του Ανού και τον συντάραξε τόσο πολύ που σφράγισε ερμητικά τη σύνδεση μεταξύ Ουρανού και Γης.

Η προφητεία του Cogniti έλεγε πως κάποιος στο μακρινό μέλλον θα άνοιγε και πάλι τη Γη στα υπερδιαστατικά επίπεδα και πως η Γη δεν θα μπορούσε να χωριστεί από τον ουρανό, διότι αυτό το άτομο ήταν προορισμένο να κατακτήσει τον ουρανό. Ο Aνού δεν συγκινήθηκε από αυτή την προοπτική, που τον παρακίνησε να εμποδίσει την πρόσβαση των ανθρώπων στα υπερδιαστατικά επίπεδα. Αντ΄αυτού δημιούργησε νέους κόσμους εντός του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης (HMS).
Αυτούς τους κόσμους τους προσάρμοσε ως προγράμματα στη σύνθεση θεός-ψυχή-πνεύμα και αυτά περιελάμβαναν το σενάριο της επανενσάρκωσης, της μετά θάνατον ζωής, όπως και των αστρικών, πνευματικών επιπέδων της ψυχής.

Η προφητεία του Cogniti για το τέλος του χρόνου αποτελούσε απειλή για τον Ανού, διότι εάν το δημιούργημα του –ο άνθρωπος- αποκτούσε πρόσβαση στις διαστάσεις, θα μάθαινε πως διάγει μία προγραμματισμένη ύπαρξη, σαν τυφλή σκιά του πραγματικού Εαυτού του. Αυτή η προφητεία ήταν λοιπόν που προκάλεσε την εισαγωγή του συστήματος GSSC, που μετατράπηκε σε έναν από τους πιο διακλαδωμένους λαβυρίνθους της στρατηγικής του Ανού για να σκλαβώσει την ανθρωπότητα.

Η δεύτερη προφητεία παραπέμπει στην Μεγάλη Πύλη. Αυτή δεν αφορά την ανακάλυψη της πύλης για τις διαστάσεις του Κυρίαρχου Εαυτού από ένα μοναδικό άτομο, αλλά από ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η επιστροφή της ανθρωπότητας στην πραγματική υπόσταση της ως Κυρίαρχη Ολότητα, που απελευθερώθηκε μεν από το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης, αλλά συνεχίζει να ζει με ανθρώπινη μορφή στη Γη. Ή εν συντομία: Η Μεγάλη Πύλη, είναι η μετάβαση του ανθρώπου σε μία μορφή ύπαρξης, κατά την οποία εκφράζεται η Κυρίαρχη συνείδηση. 

Τα προφητικά οράματα των Χόπι και άλλων «πρωτόγονων» φυλών ανήκουν στο μεγαλύτερο μέρος τους στο πρόγραμμα του HMS (Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης) και προκύπτουν είτε εντός των τειχών της ίδιας της φυλακής ή είναι αντίλαλοι των δύο κύριων προφητικών θεμάτων, που αντιλαλούν στο ασυνείδητο επίπεδο του HMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου