Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Άνθρωποι: οι μοναδικές τριδιάστατες οντότητες του σύμπαντος!

Ο άνθρωπος μπορεί να ταξιδέψει και σε άλλες διαστάσεις σαν μια υπερ-διαστατική οντότητα.
(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση 9η:

Μπορείς να μας πεις κάτι σχετικά με το το είδους σχέδια έχουν οι κύριες φυλές οντοτήτων, που μας παρακολουθούν εδώ στη Γη, που μας βοηθούν και συναλλάσσονται μαζί μας, που έχουν κάποια οφέλη από εμάς ή χειραγωγούν την κατάσταση εδώ στη Γη? Σε παρακαλώ πες μας κάτι σχετικά όσο καλύτερα μπορείς.

James:
Όπως ίσως είδατε από την προηγούμενη απάντηση μου, ο αριθμός των οντοτήτων που υπάρχουν είναι άπειρος κι όμως εάν διαβάσατε προσεκτικά, θα καταλάβατε πως οι άνθρωποι είναι οι μοναδικές τρισδιάστατες οντότητες που έχουν εκδηλωθεί στο σύμπαν.
Αυτές οι οντότητες, οι μη-ανθρώπινες, μπορούν μεν να επιχειρούν στον τρισδιάστατο κόσμο, όμως γενικά τα σώματα τους δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για αυτή την πυκνότητα και θα καταστραφούν, εάν δεν επιστρέψουν στη μητρική τους προέλευση.

Η ατζέντα αυτών που είναι οι «δεσμοφύλακες» αυτής της φυλακής, είναι εξ' ολοκλήρου προσανατολισμένη σε ένα και μοναδικό πράγμα: να αποκρύπτουν τα τείχη της φυλακής από τα μάτια των κρατούμενων, καθοδηγώντας την προσοχή του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης (HMS) σε απολαύσεις και διασκορπισμό που ερεθίζουν τις αισθήσεις τους. Αυτοί που είναι δεκτικοί σε αυτές τις διασπάσεις, προχωρούν μέσω της ζωής δίχως να έχουν την παραμικρή υπόνοια, πως σε κάθε στιγμή της ζωής τους σκοντάφτουν πάνω σε τείχη της φυλακής.

Αυτοί που έχουν άλλη δόνηση, που έχει ήδη αφυπνιστεί ο πλοηγός ολότητας τους και καθοδηγούνται πλέον από αυτόν, αντιλαμβάνονται τα τείχη της φυλακής ολοένα και πιο έντονα. Νιώθουν τα τείχη της κάθε στιγμή που είναι ξύπνιοι. Τα νιώθουν μεν, αλλά δεν τα φοβούνται, ούτε φοβούνται τους φύλακες, ούτε αυτούς τους οποίους υπηρετούν οι φύλακες. Η διαδικασία πραγμάτωσης τους νιώθει τα τείχη της φυλακής με κάθε ανάσα και έτσι μπορούν, πέτρα-πέτρα, να την γκρεμίσουν.

Οι οντότητες εντός της φυλακής είναι τόσο ανθρώπινες όσο και υπερδιαστατικές. Η φυλακή ανήκει στους φυσικούς και στους υπερδιαστατικούς κόσμους. Περικλείει και τους δύο. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση πως οι άνθρωποι είναι στη φυλακή και πως όταν πεθάνουν αποδρούν και περνούν σε μια φωτεινή κατάσταση και απολαμβάνουν τους καρπούς των ουρανών. Όχι, η συνείδηση, την οποία εκφράζεις σε αυτό τον κόσμο, θα σε συνοδέψει και στην επόμενη διάσταση.
Ο άνθρωπος είναι το ίδιο ικανός να αφήσει αυτή τη φυλακή, σαν μία οντότητα στο υπερδιαστατικό επίπεδο.  

Θυμηθείτε: η ισότητα και η ενότητα (το ότι όλα είναι Ένα) δεν εξαρτώνται από το περιβάλλον ή τη δόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου