Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Γη και ανθρωπότητα στο κατώφλι της Νέας Εποχής



-2012-
Γη και σύμπαν υποστηρίζουν την αφύπνιση,
όμως η επιλογή ανήκει στον κάθε ένα μας ξεχωριστά









(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση: Πιστεύω πως ο πλανήτης μας είναι ένα συνειδητό ον και πως η Γη μαζί με την ανθρωπότητα θα μεταβούν στα ερχόμενα χρόνια, από την τρίτη στην 4η και στη συνέχεια στην 5η πυκνότητα/διάσταση. Κατά την άποψη μου βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ήδη στην 4η διάσταση. Σύμφωνα με το υλικό Ra δεν θα περάσουν όλοι οι άνθρωποι στην 5η διάσταση -ορισμένοι θα αποφασίσουν να παραμείνουν στην τρίτη διάσταση, επειδή επιθυμούν να εμβαθύνουν στις εμπειρίες τους σχετικά με την υπηρεσία προς τους άλλους σε αντίθεση με την υπηρεσία στον Εαυτό. Πως το βλέπετε εσείς αυτό? Και αν έχετε διαφορετική άποψη, μπορείτε σας παρακαλώ να την εξηγήσετε?

James: Η Γη ως συνείδηση δεν είναι καθορίσιμη. Μόλις όμως περιγράψει κανείς τη συνείδηση της Γης την καθορίζει. Μόλις την καθορίσει, την διαχωρίζει και μόλις τη διαμοιράσει σε επιμέρους στοιχεία, παραποιεί την αληθινή της φύση. Η Γη είναι μία συνείδηση "ιδιοκτήτη"/(ξενοδόχου-οικονόμου), αυτή είναι η αληθινή της φύση, μολονότι και αυτή η εικόνα προκαλεί ένα διαχωρισμό και είναι ως εκ τούτου παραπλανητική.

Ναι η πυκνότητα μεταβάλλεται, όμως αυτό είναι μόνο ένα τέχνασμα του Συστήματος Ανθρώπινης νόησης (HMS). Ακόμη και η πίστη πως οι σχεδόν άπειρες διαστάσεις των αστρικών και των πνευματικών επιπέδων είναι πραγματικές, αποτελεί μία σύγκριση με την υλική διάσταση. Όλα όσα περιβάλλουν το ανθρώπινο εργαλείο -δηλαδή τα υλικά, συναισθηματικά(αστρικά) και πνευματικά επίπεδα πυκνότητας, οι διαστάσεις, είναι μέρος του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης και καταπίεσης. Τίποτε από όλα αυτά δεν ανήκει στην κυρίαρχη ολότητα και ως εκ τούτου είναι πρόσκαιρα και δέσμια της πολικότητας, της χωριστικότητας και της ψευδαίσθησης.

Με άλλα λόγια: δημιουργήθηκαν για να κρύψουν αυτό που αληθινά είσαι.

Η γη σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει σε μία άλλη διάσταση για να κατακτήσει μία ανώτερη συνείδηση και να αναληφθεί. Και σίγουρα δεν ισχύει πως μόνο λίγοι τυχεροί θα συμπαρασυρθούν στην ανώτερη διάσταση, επειδή είναι καλύτεροι από άλλους και ως εκ τούτου εκλεκτοί. Πολύ περισσότερο όλοι εμείς, η οικογένεια της ανθρωπότητας, προετοιμαζόμαστε να ζήσουμε στη Γη ως κυρίαρχες ολότητες.

Αυτό είναι που θα συμβεί το 2012? Όχι. Για τους περισσότερους ανθρώπους το 2012 θα είναι αισθητό σαν κάθε άλλη χρονιά. Η εποχή της διαφάνειας και της διεύρυνσης, στα πλαίσια της οποίας θα εκδηλωθεί η κυρίαρχη ολότητα, δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο έτος ή χρονική στιγμή.

Συντελείται σιωπηλά και στις πιο ασυνήθιστες τοποθεσίες.

Οι άνθρωποι θα αντιληφθούν πως έχουν προγραμματιστεί με βάση ένα σύστημα ελέγχου, εξαπάτησης και χειραγώγησης. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο θα νιώσουν μία νέα διαύγεια, η οποία θα εμφανίζεται φευγαλέα. Θα αναγνωρίσουν, πως είναι περισσότερο από ένα σύστημα αισθημάτων και σκέψεων που βρίσκονται εντός ενός σώματος. Αυτό είναι που έρχεται -οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν από μία εικονική πραγματικότητα, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται εντός μίας άλλης εικονικής πραγματικότητας.


Η Γη είναι μέρος αυτής της νέας διαφάνειας. Η Φύση έχει ήδη φορέσει με περηφάνια το νέο της φόρεμα, αλλά οι άνθρωποι δεν το πρόσεξαν ακόμη, επειδή ο προγραμματισμός μας μπλοκάρει την αντίληψη μας.

Η αφύπνιση της ανθρωπότητας θα πηγάζει μεταξύ άλλων από τη φύση και η Γη προετοιμάζεται ήδη γι΄αυτό. Το γεγονός αυτό δεν θα συμβεί επειδή η Γη θέλει να πάρει εκδίκηση ή επειδή κάποιος οργισμένος θεός θέλει να μας τιμωρήσει. Πολύ περισσότερο η Γη και η φύση εκφράζουν αυτή τη νέα διαφάνεια με τον πολύ ιδιαίτερο δικό τους τρόπο.

Επέτρεψε στην ακόλουθη ιστορία να επιδράσει πάνω σου: προηγμένοι άνθρωποι, οι οποίοι ζούσαν σε ένα πολυδιάστατο επίπεδο εξαναγκάστηκαν να κατοικούν εντός ανθρώπινων εργαλείων, που κατασκευάστηκαν από ξένες διάνοιες, τους Ανουννάκι.

Όταν αυτή η στρατιά εργατών αναπτύχθηκε, οι ενσαρκωμένοι σε φυσικό επίπεδο άνθρωποι ήταν ιδιαίτερα ανεκτικοί απέναντι στον περιορισμό τους, επειδή ο περιορισμός αυτός ήταν έτσι τοποθετημένος που καταπίεζε μόνιμα τη συνείδηση της κυρίαρχης οντότητας -της αστείρευτης και αιώνιας ζωτικής δύναμης, που κινούσε τα ανθρώπινα οχήματα.

Από πολύ νωρίς αναμείχθηκαν οι ανθρώπινες γραμμές "αίματος" με αυτές των σχεδιαστών τους και έτσι επιταχύνθηκε ο δρόμος εξέλιξης της ανθρωπότητας στην ποικιλομορφία της. Ένα μέρος αυτής της διαφορετικότητας διατηρήθηκε εντός της Ελίτ, η οποία συνέδραμε στο να διαχωριστεί η ανθρώπινη οικογένεια μέσα στο δίκτυο Χρήματος-Εξουσίας (MPG). Οι σχεδιαστές "θεοί", οι Ανουννάκι, κάποια στιγμή ήταν πια ευχαριστημένοι με τις εξορύξεις και άφησαν τη Γη και τους ανθρώπους που είχαν δημιουργήσει.

Το ανθρώπινο γονιδίωμα ήταν προσαρμόσιμο μέσα στα όρια του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης (HMS) και συνέχισε να εξελίσσεται μέχρι την ανθρώπινη οικογένεια των ημερών μας, όπως τη γνωρίζουμε τώρα τον 21ο αιώνα.


Τώρα έχουμε λοιπόν ένα είδος όντων,
  • που είναι παγιδευμένα μέσα σε ένα σύστημα καταπίεσης χωρίς να το γνωρίζουν,
  • που λατρεύουν θεούς, που δεν υπάρχουν,
  • που πιστεύουν στον Παράδεισο και την Κόλαση, που είναι τοποθεσίες του Συστήματος της Ανθρώπινης Νόησης (HMS),
  • που ικετεύουν Σωτήρες και Master για την άφεση των αμαρτιών τους και τους παρακαλούν για την ηθική τους απάθεια και
  • που συνεχίζουν ακόμη να φοβούνται το θάνατο και το τέλος της ύπαρξης τους, σαν να τους είναι εντελώς άγνωστη -μη συνειδητή- η αληθινή τους φύση.
Ας υποθέσουμε πως είσαι ο αληθινός θεός, η Πρωταρχική Πηγή. Τι θα έκανες για να φέρεις τους ανθρώπους στο σημείο να ξυπνήσουν και να αναγνωρίσουν την αληθινή τους φύση? Ποιά διαδικασία θα ακολουθούσες για να οδηγήσεις την ανθρώπινη οικογένεια στην επίγνωση, πως όλα όσα πιστεύει πηγάζουν από την εξαπάτηση και την καταπίεση της αληθινής της φύσης? -γνωρίζοντας συνειδητά πως δεν μπορούν σε μια νύχτα να ακυρωθούν όλες οι συνιστώσες του συστήματος καταπίεσης, πως δηλαδή με κάτι τέτοιο οι άνθρωποι θα τρελαίνονταν ή ακόμη χειρότερα θα πέθαιναν? Πως θα προχωρούσες?

Η Πρωταρχική Πηγή, στη "σκακιέρα", έχει στη διάθεση της μόνο περιορισμένο αριθμό κινήσεων , επειδή οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι μέσα σε μία φυλακή, της οποίας οι δεσμοφύλακες ελέγχουν το σύστημα χρήματος και κατέχουν τη δύναμη. Ακόμη και οι πνευματικοί και θρησκευτικοί ηγέτες βρίσκονται μέσα σε αυτή τη φυλακή -μπορεί να είναι σε κελιά που έχουν κρατηθεί για τους "δίκαιους, αλλά δεν παύουν να είναι έγκλειστοι.

Ακόμη και υπερδιαστατικά όντα όπως οι αναληφθέντες δάσκαλοι και οι άγγελοι βρίσκονται κλεισμένοι εντός αυτής της φυλακής, αν και σε σύγκριση με τους ανθρώπινους κρατούμενους απολαμβάνουν σχεδόν απεριόριστες ελευθερίες. Σε μία χούφτα μόνο ανθρώπων στάθηκε δυνατό να δραπετεύσουν από το Σύστημα της Ανθρώπινης Νόησης (SMG) και τα χωριστικά υποσυστήματα του. Αλλά είναι μόνο κάποιοι λίγοι και τα κείμενα, οι ιστορίες και οι μέθοδοι τους χαρακτηρίζονται από τους υπόλοιπους "κρατούμενους" ως "τρελές".

Επιπλέον όταν κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να δραπετεύσουν, η φυλακή στέλνει άμεσα τους φύλακες της, για να ξαναπιάσουν τους ανθρώπους ή να τους φέρουν σε δυσμένια/ανυποληψία, έτσι ώστε όλα όσα κάνουν να μοιάζουν στους υπόλοιπους ανθρώπους ως υπερφυσικά ή ακόμη και δαιμονικά.

Το βασικό πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός πως οι άνθρωποι δεν βλέπουν τη φυλακή μέσα στην οποία κάθονται και επιπλέον δεν αναγνωρίζουν τους φύλακες ως τέτοιους. Δεν έχουν συνείδηση του εγκλεισμού τους. Γι' αυτό δεν προσπαθούν να δραπετεύσουν -αν προσπαθούν να ξεφύγουν, τότε συνήθως από πράγματα όπως η ανία, ο φόβος, η φτώχεια, ο πόνος, οι μη ικανοποιητικές σχέσεις, η ασθένεια, η κατάθλιψη και η απελπισία.

Το ότι η αληθινή τους φύση -η κυρίαρχη ολότητα, η οποία υπάρχει σε απεριόριστη ολοκλήρωση, ισότητα και αλήθεια- καταπιέζεται, δεν το λαμβάνουν υπ' όψην τους στις αναζητήσεις τους.

Η Γη αποτελείται από τα βασίλεια των ζώων, των φυτών και των ορυκτών, όπως και από τα στοιχεία αέρα, νερό, φωτιά σε συνδυασμό με τη φύση, όπως αυτή ορίζεται στο κόσμο και είναι η "βασίλισσα" στο σκάκι, την οποία μπορεί να κινήσει η Πρωταρχική Πηγή. Όλα αυτά είναι στρατηγικά όργανα, μέσω των οποίων μπορούν να καταστραφούν ορισμένα μέρη της φυλακής και μέσω των οποίων άτομα που είναι ανάλογα προετοιμασμένα ανακτούν την ταυτότητα της κυρίαρχης ολότητας και μπορούν να εγκαταστίσουν μία νέα διαφάνεια και διεύρηνση εντός της ολότητας τους.

Ακόμη κι αν μπορούν να πέσουν ορισμένα τείχη της φυλακής, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αυτομάτως όλοι οι φυλακισμένοι θα τρέξουν αμέσως έξω και πως θα υλοποιήσουν άμεσα την νεο-ευρεθείσα ελευθερία τους. Η φυλακή αποτελείται από πολλά τείχη κι αν το ένα πέσει, προωθεί μεν αρχικά ένα κύμα σχετικής ελευθερίας, αλλά το επόμενο τείχος δεν είναι μακρυά. Και πίσω από εκείνο ακολουθούν και άλλα ακόμη. Η φυλακή αυτή είναι ένας λαβύρυνθος και όσο ο άνθρωπος ορίζει τον κόσμο του βασιζόμενος σε εικόνες, ιδέες, ήχους, λέξεις, αισθήματα και σκέψεις, παραμένει εντός των ορίων της φυλακής. Η κυρίαρχη ολότητα παραμένει καταπιεσμένη.


Πολλοί άνθρωποι θα αισθανθούν άβολα μπροστά στο εύρος και τη θέα του ανοιχτού ορίζοντα της νέας εποχής. Θα αποκλείσουν τον εαυτό τους μπροστά στη διαφάνεια και την διεύρυνση, επειδή ακριβώς ταυτίζονται τόσο πολύ με το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS), ώστε ότι αγγίζει αυτή την ταυτότητα και αυτό το κράτημα, να το νιώθουν σαν απειλή.

Άλλοι αντίθετα που είναι προετοιμασμένοι, θα πετάξουν απαλά στη νέα εποχή σαν νεαροί αετοί στο πρώτο τους πέταγμα -κάπως αδέξια αρχικά, αλλά με γρήγορη προσαρμογή στις νέες συνθήκες στη συνέχεια.

Ναι μεν η Γη και η φύση του σύμπαντος παίζουν ένα κεντρικό ρόλο σε αυτό το χτύπημα απελευθέρωσης, όμως η προετοιμασία γι'αυτή ευθύνη των ίδιων των ατόμων. Είναι μία ισορροπημένη εξίσωση: γη / φύση + η Προετοιμασία του ατόμου = υλοποίηση της Κυρίαρχης ολότητας.

Η αφετηρία από την οποία ξεκινά η προετοιμασία, είναι βασική. Εάν η αφετηρία σου για την επανάκτηση της συνείδησης της κυρίαρχης ολότητας πηγάζει σε κάτι διαφορετικό από την απεριόριστη ολότητα, ισότητα και αλήθεια και δεν εκφράζεις αυτές τις ποιότητες σε κάθε στιγμή, θα σκοντάψεις σε αμέτρητα τείχη -και κάθε φορά θα πρέπει να ξεκινάς από την αρχή.

Γι΄αυτή το σημείο εκκίνησης, από το οποίο θα ξεκινήσεις για την αυτογνωσία, θα πρέπει να είναι προσανατολισμένο απόλυτα προς αυτή την επίγνωση. Αυτό βασίζεται στις μαθηματικές εξισώσεις που καθορίζουν την πορεία της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου