Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ποιά η πηγή πληροφοριών των channeling?

Ερώτηση 20η-Project Camelot: Εάν οι Wingmakers είναι η κεντρική φυλή και η κεντρική φυλή είναι οι θεοί δημιουργοί ή οι Ελοχίμ, τότε το υλικό ΡΑ και τα ακόλουθα channelings –π.χ. του Wynn Free και άλλων, που ισχυρίζονται πως μεταβιβάζουν μέσω channeling μυνήματα των Ελοχίμ – μεταβιβάζουν απλώς μέρη του συστήματος ανθρώπινης νόησης ή γίνονται πράγματι διάμεσα των Wingmakers ή της Πρωταρχικής Πηγής?

James:
Επέτρεψε μου να απαντήσω με μία αναλογία. Ας πούμε πως σε έχω βάλει μέσα σε ένα δωμάτιο, που είναι εντελώς σκοτεινό –ούτε ένα φωτόνιο δεν υπάρχει μέσα στο δωμάτιο,αλλά γνωρίζω, πως μέσα στο δωμάτιο υπάρχει ένας διακόπτης ρυθμιζόμενης έντασης και γνωρίζω επίσης εκ πείρας που βρίσκεται. Καθώς βάζω σε λειτουργία το διακόπτη, αρχίζουν από μια πηγή –που έχει σχήμα τελείας- να μπαίνουν φωτόνια στο χώρο, τα οποία είναι εστιασμένα με την ακρίβεια, την οποία έχω προηγουμένως ρυθμίσει. Εάν
αρχίσω να ανοίγω περισσότερο το διακόπτη, η ποσότητα των φωτονίων αυξάνεται τόσο που αρχίζεις να βλέπεις αντικείμενα στο χώρο –ακαθόριστα στην αρχή, αλλά παρόλ΄αυτά θα άρχιζες να βλέπεις πως ο χώρος δεν είναι μαύρη κενότητα, αλλά πως αποτελείται από αντικείμενα, που υπάρχουν στο χώρο, παρ’ όλο που δεν γνωρίζεις τι αντικείμενα είναι αυτά.

Εάν στρέψω τώρα την πηγή φωτονίων πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο αυξάνοντας παράλληλα την ένταση του φωτός, θα έβλεπες πως πρόκειται για την ανθρώπινη ψυχή. Εάν αυήσω ακόμη περισσότερο την ένταση και επιτρέψω στο φως να διαχυθεί σε ένα ευρύτερο χώρο, θα έβλεπες το σύμπλεγμα θεός-πνεύμα-ψυχή, που τροφοδοτεί σαν ένα κύκλωμα την ανθρώπινη ψυχή. Εάν συνέχιζα να αυξάνω την ένταση στο ροοστάτη και επέτρεπα σε ακόμη περισσότερα φωτόνια να εισέλθουν στο χώρο, θα έβλεπες πως πίσω από το σύμπλεγμα θεός-πνεύμα-ψυχή υπάρχουν και άλλα αντικείμενα, τα οποία όμως φωτίζονται ακόμη πολύ αμυδρά και συνεχίζουν να αποτελούν μυστήριο.

Τα αντικείμενα αυτά, που ακόμη δεν φαίνονται καθαρά και κατα συνέπεια παραμένουν απροσδιόριστα, είναι η Κυρίαρχη Ολότητα και η συλλογική έκφραση της. Η Πρωταρχική Πηγή.

Η σύνθεση θεός-πνεύμα-ψυχή υπάρχει μέσα σε αυτό το χώρο και είναι το πρώτο αντικείμενο που φωτίζεται από το φως. Στο αμυδρό φως μερικών χιλιάδων φωτονίων η σύνθεση αυτή γίνεται αντικείμενο ερμηνείας χιλιάδων ή και εκατομμυρίων πνευματικών ερευνητών. Κανείς δεν βλέπει αρκετά καθαρά, ώστε να το ερμηνεύσει ξεκάθαρα και οι όποιες ερμηνείες τους παραμένουν ζωντανές από την μία εποχή στην επόμενη.

Εάν τώρα άρχιζα να κατευθίνω την πηγή φωτονίων πάνω στα αντικείμενα που βρίσκονται μακρυά και πίσω, ο θεατής θα μπορούσε να αντιληφθεί πως η Κυρίαρχη Ολότητα δεν είναι συνδεμένη με τη σύνθεση θεός-πνεύμα-ψυχή και πως η σύνθεση αυτή καταπιέζει και παραμορφώνει τη θέα της Κυρίαρχης Ολότητας. Διότι δεν είναι δυνατόν να φωτίσει κανείς την Κυρίαρχη Ολότητα δίχως να φωτίσει ταυτόχρονα την καταπίεση της από τη σύνθεση θεός-πνεύμα-ψυχή. Όμως αυτό δεν σημαίνει, πως αυτοί που μεταφέρουν μυνήματα της σύνθεσης θεός-πνεύμα-ψυχή έχουν λάθος  κίνητρα ή πως δεν είναι σοβαροί. Σημαίνει απλά μόνο, πως στη βαθύτερη αλήθεια της κυρίαρχης Ολότητας, η σύνθεση θεός-πνεύμα-ψυχή αποκαλύπτεται ως μία μορφή καταπίεσης, η οποία με κανένα τρόπο δεν διαθέτει βασικές μορφές σύνδεσης με την Κυρίαρχη Ολότητα ή την Πρωταρχική Πηγή.

Γέφυρες μεταξύ της σύνθεσης θεός-πνεύμα-ψυχή και της Κυρίαρχης Ολότητας χτίζονται, επειδή υπάρχουν άτομα, τα οποία σε ένα ασυνείδητο επίπεδο έχουν συνείδηση της συνειδησιακής κατάστασης της Κυρίαρχης Ολότητας και χτίζουν γέφυρες από τη σύνθεση θεός-πνεύμα-ψυχή προς αυτή τη βαθύτερη αλήθεια, χωρίς να γνωρίζουν προς τα που τους οδηγεί τελικά η γέφυρα αυτή.

Επιστρέφουμε στην ερώτηση σου: Αυτοί που κάνουν channeling δεν έχουν καμία συνείδηση της εκάστοτε πηγής, απ’ όπου προέρχεται η πληροφορία τους. Το channeling είναι μία μετάδοση από το σύστημα ανθρώπινης νόησης και η πηγή προέλευσης:
  • μπορεί να είναι άγνωστη,
  • να μην είναι αποκαλυμμένη ή
  • να έχει οριστεί σε λάθος.
Δεν πηγάζει από τη συνείδηση της Κυρίαρχης Ολότητας ή της Πρωταρχικής Πηγής, διότι οι πληροφορίες από αυτές τις πηγές δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί με λόγια ή εικόνες. Κάθε φορά που βλέπετε λέξεις ή εικόνες, θα πρέπει να ξέρετε πως προέρχονται από το σύστημα ανθρώπινης νόησης –και ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει και αυτές εδώ τις λέξεις.


Αυτοί που προσπαθούν να χτίσουν γέφυρες από το σύστημα ανθρώπινης νόησης προς την κυρίαρχη ολότητα, δεν έχουν καμία άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσουν λέξεις, ήχους, τεχνικές, τεχνολογίες και εικόνες, για να εμπνεύσουν ανθρώπινα όντα να αγκαλιάσουν και να καλωσορίσουν αυτή την νέα εποχή διαφάνειας και επέκτασης.

Επειδή αυτές οι «γέφυρες» μπορούν να εκφραστούν μόνο με εργαλεία του συστήματος ανθρώπινης νόησης (HMS), ακόμη και αν προσπαθήσετε να αποκαλύψετε «τα βαθύτερα κρυμμένα αντικείμενα στο χώρο», μπορείτε μόνο να πλησιάσετε αμυδρά ένα γενικό περίγραμμα και μία γενική όψη. Όλα αυτά είναι μέρος της διαδικασίας μετάβασης, όμως όπως ήδη είπα, να είστε προετοιμασμένοι, να πετάξετε από το κατάστρωμα όλα όσα πιστεύετε – δείτε το απλά σαν κάτι που πλέον είναι περιττό –διότι αυτό στο οποίο πιστεύετε δεν ανήκει στην κυρίαρχη Ολότητα, επειδή όλα όσα πιστεύεται ανήκουν στο μυαλό και μόνο στο μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου