Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Είμαστε εσείς και είστε εμείς. Αυτό είναι όλο.

Είμαστε εσείς και είστε εμείς. Αυτό είναι όλο.


(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση 8η:

Σχετικά με τη φυλή των όντων, εκ μέρους των οποίων –σύμφωνα με δήλωση σου- μιλάς και τους οποίους αντιπροσωπεύεις, και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να παραδεχτώ, πως θεωρώ και το άτομο μου ως μέλος αυτής της ομάδας, όμως για τους αναγνώστες μας, απάντησε σε παρακαλώ σύντομα τις ακόλουθες ερωτήσεις:
  • Από ποιο πλανήτη κατάγονται?
  • Βρίσκονται εδώ έχοντας φυσική υπόσταση?
  • Ποια είναι η δική σου αποστολή αυτή τη στιγμή εδώ στη Γη?
  • Έχουν έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους ή επικοινώνησαν με άλλους ανθρώπους, όπως έκαναν στη δική σου περίπτωση?
James:
Πάνε σχεδόν 10 χρόνια από τη στιγμή που τοποθετήθηκε στο δίκτυο η σελίδα WingMakers.com. Τα πρώτα στοιχεία εκεί όφειλαν να ενεργοποιήσουν τη συνείδηση της κυρίαρχης ολότητας σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτή η συνείδηση δεν μπορεί να έρθει πακεταρισμένη μέσα σε συνδυασμούς από ιστορικά γραπτά περί ψυχής, άτμαν, πνεύματος ή άνιμα, έπρεπε να οριστεί εκ νέου, επειδή η κατασκευή της ψυχής είναι μέρος του συγκροτήματος θεός-πνεύμα-ψυχή και ως εκ τούτου αποτελεί μέρος του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης (HMS).

Πολύ λίγοι άνθρωποι το ανεγνώρισαν αυτό συνειδητά. Στην πράξη, τα περασμένα δέκα χρόνια η Κυρίαρχη ολότητα παρουσιάστηκε πολύ συγκρατημένα και στην ουσία παρέμενε στο πίσω μέρος των ιστοσελίδων WingMakers και Lyricus. Σε αυτή τη νέα εποχή της διαφάνειας, η κυρίαρχη ολότητα ανυψώνεται σε ένα νέο επίπεδο ζωντάνιας και προσβασιμότητας.

Εμείς, που συμμετέχουμε στους WingMakers, στοχεύουμε στην εισαγωγή της κυρίαρχης ολότητας ως συνειδησιακής κατάστασης και την υποστήριξη όσων ενδιαφέρονται να πραγματώσουν αυτή την επίγνωση ως Εαυτό τους. Πιστεύουμε πως η ανθρώπινη οικογένεια είναι έτσι προγραμματισμένη, ώστε να πιστεύει ότι εισάγεται μέσω των συστημάτων πληροφορίας και γνώσης του κόσμου και πως αυτά τα συστήματα διεγείρουν και ενεργοποιούν το σύστημα της ανθρώπινης νόησης (HMS) ώστε να εξασφαλίζεται, πως το άτομο θα χάνεται μέσα σε χωριστικότητα και αποξένωση.

Το από που ερχόμαστε δεν είναι βασικό. Είμαστε εσείς και εσείς είστε εμείς. Αυτό είναι όλο. Η εκδηλωμένη Γη, η ανθρωπότητα και η φύση μαζί είναι μόνο μία από τις φλούδες του «κρεμμυδιού». Υπάρχει και ένας δια-διαστατικός τομέας, ο οποίος αποτελείται από απειράριθμα επίπεδα –και εντός των επιπέδων αυτών ζουν μορφές ζωής, εντός μορφών ζωής, εντός άλλων μορφών ζωής, σε μία πολυπλοκότητα και εύρος, που δεν μεταφράζονται σε ανθρώπινη γλώσσα.

Οι οντότητες που υπάρχουν στο εκδηλωμένο τρισδιάστατο σύμπαν είναι ανθρώπινες και μόνο ανθρώπινες. Οι οντότητες που υπάρχουν στα άλλα «επίπεδα» είναι δια-διαστατικές (υπέρδιαστατικές) οντότητες, που δεν έχουν εκδηλωθεί σε φυσικό επίπεδο, όμως όλες αυτές οι οντότητες, άσχετα από το αν είναι ανθρώπινες/με φυσικό σώμα ή μη-ανθρώπινες/υπερδιαστατικές, είναι μέρη της συνείδησης κυρίαρχης ολότητας.

ΦυΦυσικά και έχω συνείδηση του γεγονότος, πως αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει το σύστημα ανθρώπινης νόησης (HMS) πολλών ανθρώπων έτσι, ώστε να αισθανθούν άβολα ή να φοβηθούν. Το σύστημα ανθρώπινης νόησης δεν μπορεί εύκολα να «πιάσει» τέτοια κόνσεπτ, διότι βρίσκονται έξω από τα σχήματα ορισμών του, όμως το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι
  • να εξασκήσεις τα κβαντικά διαλείμματα,
  • να χρησιμοποιείς τις 6 αρετές της καρδιάς στο τοπικό σου σύμπαν και
  • να κοιτάξεις μέσα από τα μάτια της κυρίαρχης ολότητας, την κβαντική παρουσία, που υπάρχει βαθιά μέσα σου και η οποία ούτε προγραμματισμό, ούτε ατζέντα, ούτε εξαπάτηση, ούτε σκοπό έχει. Είναι απλά ο εαυτός της: ισότητα, ένα με όλα, αλήθεια δίχως όρους που εκφράζεται με κάθε ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου