Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Το Τέλος του χρόνου: ευλογία για την ανθρωπότητα!

και "κατάρα" για την ελίτ!
  • Το "τέλος του χρόνου" είναι η κατάρρευση της φυλακής της ανθρωπότητας.
  • Η ελίτ με απόγνωση παλεύει να διατηρήσει την "εξουσία" της.



(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση 10η:
Διαθέτουμε αποδείξεις πως υπάρχει μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες των Ανουννάκι –όπως και ανάμεσα στους “Nordics” και τους Γκρίζους/Ερπετοειδείς. Ακόμη και οι illuminati και κάποιες κυβερνήσεις φέρεται να εμπλέκονται σε αυτή τη διαμάχη, επειδή πήραν τη μία ή την άλλη πλευρά. Πρόκειται για την ανώτερη κυριαρχία πάνω στη Γη. Θα ήθελες να πεις κάτι πάνω σε αυτό?

James:
Μία συμμαχία υπάρχει μόνο εντός της μυστικής ελίτ, των επονομαζόμενων inkunabeln (=Αρχετύπων). Η ελίτ είναι διαβαθμισμένη ως εξής:
Incunabula (αρχέτυπα)> τραπεζικό σύστημα > Illuminati > μυστικές κοινωνίες /υπηρεσίες > αρχηγοί κυβερνήσεων.
Οι Inkunabeln ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα, ενώ οι κινούντες τα νήματα υφιστάμενοι τους παραμένουν επιμελώς στην αφάνεια. Από την δημιουργία του είναι το τραπεζικό σύστημα η δύναμη, μέσω της οποίας ελέγχονται, αποδυναμώνονται, καταστρέφονται ή προωθούνται όλοι οι άλλοι Οργανισμοί και στόχοι κατά το δοκούν. Είναι η πρώτη δύναμη του Συλλογικού Συστήματος και γι΄αυτό είναι τόσο βασικό να παραμένουν άγνωστοι οι Inkunabeln.

Οι inkunabeln αρχικά είχαν τοποθετηθεί, για να προετοιμάσουν τον ανθρώπινο κόσμο για την επιστροφή του Ανού, του βασιλιά των Ανουννάκι, ο οποίος σχεδίασε και συνδημιούργησε το ανθρώπινο είδος. Ο μύθος για την επιστροφή του Χριστού βασίζεται εν μέρει σε αυτό το σχέδιο, που άφησαν να κυλήσει εντός του θρησκευτικού δόγματος, αυτοί που γνώριζαν για τις πραγματικές καταστάσεις γύρω από την επιστροφή.

Ο Ανού όμως δεν θα επιστρέψει, επειδή στις διαστάσεις επήλθαν αλλαγές στο σχέδιο του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, ο Ανού θα ερχόταν στον κόσμο μας λίγα χρόνια πριν το 2012, ώστε να προετοιμαστεί αυτός και η ακολουθία του, οι Inkunabeln, για το τέλος του χρόνου (της εποχής) δηλαδή, αυτό που συνήθως συνδυάζεται με το έτος 2012. 

Το τέλος του χρόνου εννοεί το τέλος της προγραμματισμένης ύπαρξης του ανθρώπου, την καταστροφή του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης –την πτώση των τειχών της φυλακής, τα οποία εμπόδιζαν τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν την πραγματική τους φύση ως αυτή της κυρίαρχης ολότητας.

Το τέλος της εποχής θα έρθει σαν μία θύελλα που θα ξεσπάσει πάνω από μια ήρεμη λίμνη. Όμως μόνο οι βάρκες που άνοιξαν πανιά και προετοιμάστηκαν, θα νιώσουν τις επιδράσεις της. Οι υπόλοιποι θα είναι τόσο φοβισμένοι και αποπροσανατολισμένοι, που δεν θα την παρατηρήσουν καν. Και αν ακόμη την παρατηρήσουν, δεν θα κατανοήσουν, πως τους δίνει μία νέα κατεύθυνση, πως τους ταξιδεύει σε νέες όχθες, όπου τους περιμένει μία εντελώς νέα πραγματικότητα ζωής.

Επειδή η ελίτ είναι εστιασμένη στο δίκτυο χρήμα-εξουσία, βλέπει το τέλος εποχής, ως το τέλος της εξουσίας της. Με βάση αυτή την οπτική παλεύουν τώρα για τις θέσεις τους, αναζητούν τη σύναψη νέων συνδέσεων, που θα μπορούν να τους διασφαλίσουν την ανεμπόδιστη συνέχιση της «εποχής» τους ή τουλάχιστον να τους παρέχει τη δυνατότητα να είναι μεταξύ των επιζώντων όταν καταποντιστεί το δίκτυο χρήμα-εξουσία. Γι΄αυτό το λόγο λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή μία πάλη και ένας μεγάλος ανταγωνισμός εντός της ελίτ.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές περί του τι είναι το τέλος της εποχής, όπως άφησα να εννοηθεί σε αρκετές από τις απαντήσεις μου προηγουμένως. Θα είναι εντελώς διαφορετικό για αυτούς που είναι προετοιμασμένοι σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται ακόμη πλήρως μέσα στο Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης και ταυτίζονται με τη φυλακή. Γι’ αυτούς θα γίνει αισθητό σαν να έχει «ιό» το πρόγραμμα ή σαν να «κολλάει». Θα γίνει αισθητό σαν ατύχημα στο σύμπαν και σαν να παρασύρονται μαζί του στο χάος. Για μερικούς θα είναι τρομακτικό.

Η ελίτ και μαζί με αυτή και οι υπερδιαστατικοί σύμμαχοι της αναγνώρισαν πως δεν μπορεί να προβλεφτεί πως θα τελειώσει το πρόγραμμα της ανθρωπότητας. Η έκβαση είναι ένας μεγάλος άγνωστος και κατά συνέπεια δεν είναι σίγουρο ποιες επιπτώσεις θα έχει στο δίκτυο χρήμα-εξουσία, που είναι η ζωτική φλέβα ελέγχου τους. Γνωρίζουν απλά πως επίκειται μία αλλαγή και πως αυτή η αλλαγή θα έχει ένα τόσο τεράστιο αντίκτυπο, που θα βάζει στη σκιά οτιδήποτε άλλο έχει ποτέ υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου