Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ότι συμβαίνει σε έναν από εμάς, συμβαίνει σε όλους μας!


η ώρα του Nunti-Sunya




(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Project Camelot-ερώτηση 13η:


Η ιστορία των WingMakers υπογραμμίζει την ανακάλυψη αυτού που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα σύστημα τσάκρα του πλανήτη, την ενεργοποίηση, όπως και τη δημιουργία των απαραίτητων δεσμών, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα είδος ενέργειας kundalini που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μετάβαση της Γης από την 3η στην 5η διάσταση και συνεπώς, έξω από την οδό του Nibiru και κάθε πιθανότητας ανεπιθύμητης εισβολής μιας φυλής ρομποτικών όντων. Αποτελεί αυτό ακόμη μια ακριβή εικόνα του τι πρέπει να συμβεί για να αποφευχθεί ο κατακλυσμός ή / και η εισβολή;



James:
Η ερμηνεία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν είναι ακριβής ως προς την πρόθεση. Πρώτον, σε κάθε ήπειρο βρίσκεται μία από τους επτά τοποθεσίες WingMakers, δεν εκπροσωπεί ένα σύστημα τσάκρα, αλλά μάλλον συμβολικά τονίζει ότι είναι κρυμμένο σε κάθε πολιτισμό.

Η μυθολογία των WingMakers είναι μια γέφυρα από την Κυρίαρχη Ολότητα στο Σύστημα ανθρώπινης Νόησης (HMS) και στόχο έχει να ξυπνήσει το ενδιαφέρον, ώστε να πέσουν οι μάσκες του HMS και να αποκαλυφθεί η κυρίαρχη ολότητα. Είναι μία διαδικασία προετοιμασίας, η οποία είναι διαφορετική για το κάθε άτομο, όμως κάθε άτομο μέσα σε ένα ανθρώπινο εργαλείο είναι λίγο-πολύ δέσμιο του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης. 
Έχω επανειλημμένα αναφέρει πως το υλικό των WingMakers είναι κωδικοποιημένο και πως οι κώδικες αυτοί υπηρετούν το στόχο αφύπνισης του ατόμου σε βαθύτερες δομές (εξωτερικά τοιχώματα της φυλακής) και να το βοηθήσουν να βρει ευκολότερα το δρόμο του στην νέα επικράτεια της κυρίαρχης ολότητας. 

Η κυρίαρχη ολότητα (sovereign Integral) είναι ένα βασίλειο αιώνιας άνεσης, ομορφιάς, ελευθερίας, όπου δεν υπάρχει τριβή και πόνος. Είναι πολύ περισσότερο η συνείδηση πως όλοι εμείς είμαστε Ένα και όμοιοι με την Πρωταρχική Πηγή και πως αυτό καθιστά τον κάθε ένα από εμάς υπεύθυνο για τη φυλακή και για τις προεκτάσεις των δυσλειτουργικών γεγονότων της.

Πως μπορεί κανείς με το θάνατο να εγκαταλείψει το σώμα και να περιπλανάται σε όμορφες ουράνιες σφαίρες που προκαλούν την έμπνευση, ενώ οι συνάνθρωποι μας παραμένουν στη Γη μέσα στη φυλακή του συστήματος Ανθρώπινης Νόησης υποφέροντας και δίχως να το γνωρίζουν? Κάποιοι ίσως να έλεγαν πως αυτό σχετίζεται με το κάρμα και πως αυτές οι δύστυχες υπάρξεις ενσαρκώθηκαν για να υπηρετήσουν με αυτό ακριβώς τον τρόπο. Ακόμη και να ήταν έτσι, σε απαλλάσσει αυτό από την ευθύνη να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τους συνανθρώπους σου? Θυμήσου: Είμαστε όλοι Ένα. Υπάρχουμε όλοι στον ήχο της ισότητας ως κυρίαρχα, τα οποία είναι ένα με τη μορφή της πρωταρχικής πηγής.

Ότι συμβαίνει σε έναν από εμάς, συμβαίνει σε όλους μας.

Όταν μιλώ για αυτούς που είναι χαμένοι μέσα στη φυλακή δίχως να το γνωρίζουν, δεν εννοώ μόνο τους αδικημένους –αυτούς που πεινούν σε καταυλισμούς φυγάδων, αυτούς που πάσχουν από ανίατες ασθένειες ή αυτούς που υποφέρουν από κακομεταχείριση στις σχέσεις τους –για να αναφέρω μόνο λίγες περιπτώσεις-. Όχι εννοώ λίγο-πολύ ολόκληρη την ενσαρκωμένη ανθρωπότητα, όπως και όσους έχουν μεταβεί σε αστρικά και πνευματικά επίπεδα και παρ’ όλ’ αυτά παραμένουν εντός της φυλακής. Όσο δεν έχεις συνείδηση του Εαυτού σου ως Κυρίαρχη Ολότητα και δεν το βιώνεις, παραμένεις πάντοτε κατά κάποιο τρόπο εντός της φυλακής και μολονότι αυτονόητο, το λέω και πάλι: αυτό περιλαμβάνει και τους δεσμοφύλακες της φυλακής.

Η ρομποτοειδής δύναμη στην οποία αναφέρεται η ερώτηση σου (στη μυθολογία των WingMakers είναι οι Άνιμους -Animus) αποτελεί μία συμβολική απεικόνιση της σκοτεινής δύναμης. Δεν είναι πραγματικοί, με την έννοια του να αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα, τώρα ή μελλοντικά.
Αυτοί που έχουν ανυψώσει τη συνείδηση και εμβάθυναν την αντίληψη τους τόσο, ώστε να αισθάνονται και να βιώνουν την Κυρίαρχη Ολότητα –όσο και φευγαλέα και να συμβαίνει- είναι αυτοί που πρέπει να εκφράσουν αληθινά και άμεσα αυτή τη νέα μορφή ύπαρξης.

Είναι η ώρα του Nunti-Sunya, που είναι ο αγγελιοφόρος της σιωπής και της κενότητας. Αυτό είναι το παμπάλαιο και κωδικοποιημένο όνομα του τέλους της φυλάκισης. Η «κενότητα» είναι η παρουσία των κβάντων ή της κβαντικής κατάστασης, στην οποία υπάρχει η κυρίαρχη ολότητα.

Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη απάντηση μου, ο Nibiru δεν αποτελεί πλέον απειλή για τη Γη. Η απειλή για εμάς είναι το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS) και η μορφή αυτό-διαιώνισης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου