Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης -HMS

To  matrix


  • Σύστημα Ανθρώπινης νόησης: Human Mind System - HMS
  • Δίκτυο Χρήματος-Εξουσίας: Money Power Grid - MPG
  • Υπερ-διαστατική Οικουμενική Δομή: Interdimensional Universal Structur (IUS)
  • Δικτυακός κόμβος Στρες θανάτου-τροφοδοσίας: DSIND
  • Σύνθεση Θεός-Πνεύμα-Ψυχή: God Spirit Soul Complex - GSSC
  • Σύστημα πολικότητας: Polaritysystem (PS)
  • Γενετικό σύστημα χειραγώγησης: Genetic Manipulationsystem (GMS)
  • Πλοηγός ολότητας: Wholeness Navigator -WN
  • Μεταθανάτιο Σύστημα: PDS


Οι εννέα συνιστώσες που κατονομάστηκαν σχηματίζουν το συγκρότημα της φυλακής, μέσα στην οποία γεννιέται, ζει και πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος - ανεξάρτητα από το πόσους κύκλους ζωής έχει ήδη διανύσει. Μέσω της καταπίεσης της κυρίαρχης ολότητας ζούμε όλοι μας σε έναν κόσμο ψευδαίσθησης και εξαπάτησης που μοιάζει με matrix.


Μπορεί οι άνθρωποι βέβαια από καιρό να μην υπηρετούν πλέον τους Ανουννάκι ως εργάτες για την συγκέντρωση του χρυσού, αλλά η γενετική κληρονομιά με τη μορφή του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης και των υπολοίπων συστατικών είναι το ίδιο ενεργή, όπως και στο παρελθόν. Και η Ελίτ με απληστία πήρε τα ηνία τα οποία άφησαν οι Ανουννάκι.


Εδώ και καιρό έχει έρθει ο χρόνος, ώστε οι άνθρωποι να ξυπνήσουν και να κατανοήσουν σε τι ακριβώς συμμετέχουν. Πρέπει να μάθουν πως να δώσουν τέλος σε αυτή την κατάσταση -άνθρωπος προς άνθρωπο.
Εμείς οι ίδιοι είμαστε το κλειδί για το δίλημμα μας και πρέπει να μάθουμε πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το καταπιεστικό μάτριξ, ώστε να αποκτήσουμε την συνειδησιακή κατάσταση της κυρίαρχης ολότητας, να κατακτήσουμε την ευφυία συμπεριφοράς [της κυρίαρχης ολότητας] και να απελευθερώσουμε τους εαυτούς μας από την ψυχική και σωματική αιχμαλωσία .
Όποιος εμπιστεύεται την ελπίδα και το Φως και σε σχέση με την αλλαγή αυτού του κόσμου βασίζεται σε άλλους και όχι στον εαυτό του, θα απογοητευτεί. Είναι όπως ακριβώς το είχε πεί κάποτε ο Γκάντι:
"εμείς οι ίδιοι πρέπει να είμαστε η αλλαγή, την οποία θέλουμε να δούμε στον κόσμο".
Βασικό παραμένει το ερώτημα σε ποιά κατεύθηνση οφείλει να μας οδηγήσει αυτή η αλλαγή.

Αναρωτήθηκες ποτέ, πως προσδιορίζεις τον εαυτό σου? Από τι αποτελείσαι? Εάν στέκεσε στον καθρέφτη και βγάζεις τη μία μάσκα μετά την άλλη -αλαζονεία, αυταπάτη, φόβο, σκέψεις, συναισθημάτα-, τι μένει? Οι περισσότεροι θα απαντούσαν η ψυχή. Και αν σου πω πως η ψυχή χωρίς το πνεύμα, την νόηση, δεν υπάρχει?

Η αλλαγή την οποία επιθυμώ να δω στον κόσμο, είναι να αντιληφθούν επιτέλους οι άνθρωποι τους εαυτούς τους ως υπερ-διαστατικά όντα, ο πυρήνας των οποίων σχηματίζει την κυρίαρχη ολότητα, η οποία με τη σειρά της είναι η εσσάνς της Πρωταρχικής Πηγής με τη μορφή ενός μοναδικού ανθρώπινου πλάσματος.

Εάν οι άνθρωποι βρισκόταν σε αρμονία με την κυρίαρχη ολότητα, θα αναγνώριζαν πως όλα είναι ενωμένα σε μία ολότητα, ισότητα και αλήθεια. Αυτό είναι που εννοεί η Μεγάλη Πύλη (Grand Portal) για την οποία μιλά η μυθολογία των WingMakers εδώ και δέκα χρόνια.

Κάθε άνθρωπος είναι μια πύλη για τον εαυτό του και αυτή η πύλη του δίνει πρόσβαση στους υπερ-διαστατικούς κόσμους της κυρίαρχης ολότητας, όπου το ανθρώπινο εργαλείο αποβάλεται σαν διαστημική στολή και το άτομο κατανοεί επιτέλους την αληθινή, απεριόριστη φύση του.

Ταυτόχρονα κατανοεί επίσης πως όλοι -πραγματικά ΟΛΟΙ- σε αυτή την κατάσταση, είμαστε ισότιμοι και μεσώ της ισότητας αυτής είμαστε ΕΝΑ.

Όταν λοιπόν όλοι οι άνθρωποι σαν ΕΝΑ ΟΝ [θα] έχουν αυτή την καθολική επίγνωση και ξεπεράσουν το σύστημα καταπίεσης εκφράζοντας την αληθινή, κυρίαρη τους φύση, τότε όλοι μαζί σχηματίζουν την Μεγάλη Πύλη.

Το έτος 2012 είνα μόνο μία σελίδα στο "βιβλίο" με τον τίτλο "εποχή της διαφάνειας και της διεύρυνσης". Οι αυταπάτες, οι οποίες περιβάλλουν σαν παχύ πέπλο τη ζωή μας, θα ξεθωριάσουν -με την προϋπόθεση να ταρακουνήσουν αρκετοί άνθρωποι την εαυτό τους για να ξυπνήσουν, να αναγνωρίσουν την κυρίαρχη ολότητα εντός τους και να μεταφέρουν την αλήθεια αυτή προς τα έξω.

Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει οι άνθρωποι να συνδέσουν τη συνείδηση τους πέρα από τα όρια του Συστήματος ανθρώπινης νόησης (HMS) και αυτή ακριβώς την ενέργεια πρέπει ο κάθένας να την εκτελέσει μόνος του.


  • Η εποχή αναζήτησης πληροφοριών έχει περάσει.
  • Η εποχή αναζήτησης ενός Master, ενός Κυρίου, ενός Γκουρού, μιάς θρησκείας, ενός πνευματικού δρόμου ή καθοδηγητή έχει περάσει.
  • Η εποχή αναζήτησης αποδιοπομπαίων τράγων έχει παρέλθει.
  • Η εποχή αναζήτησης κρυμμένων πληροφοριών πίσω από σκοτεινές δυνάμεις έχει παρέλθει.
Η έκφραση της συνείδησης της κυρίαρχης ολότητας και η απενεργοποίηση του συστήματος καταπίεσης, θα αποτελέσουν το σημείο εστίασης κάθε ατόμου σε αυτή τη Νέα Εποχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου